• In een individuele sessie werk je aan het verruimen van je eigen ‘natuurkracht’. Jij krijgt te weten wat je specifieke natuurlijke vermogens zijn.

    Natuurkracht

Natuurkracht sessies

Samen bekijken wij de kwaliteiten van de in jou aanwezige elementen aarde, water, vuur, lucht en ether.

Gespreksbasis

Gespreksbasis

In de individuele sessie werken wij aan het verruimen van je eigen kracht. Ik kijkt wat je specifieke vermogens zijn en hoe jij deze beter zou kunnen integreren. De gespreksbasis vormt akara nummerologie. Dit is een aan de Kundalini Yoga verbonden wetenschap over de ‘sound’ van getallen en hun invloed op ons ritme en onze kwaliteiten. Deze esoterische wetenschap heeft veel gemeen met de leer van Pythagoras die je samen zou kunnen vatten in: de dingen zijn getallen, de gehele kosmos is harmonie en getal. In je geboortedatum vind je de frequentie waarop je levensverhaal zich afspeelt. Het ontsleutelen van deze frequentie geeft informatie over welke levenshouding jouw vitaliteit, eigenheid en tevredenheid bevestigt en versterkt. Naast akara nummerologie gebruik ik moderne astrologie, maya astrologie en een basis van human design.

Praktische Informatie

Praktische Informatie

Bij een volledig traject horen 5 sessies. DE SESSIES duren telkens 2 1/2 uur. In een sessie doen we een bij het thema passende yogaset en meditatie. Beide ontvang je na de sessie om deze ( liefst dagelijks ) thuis te blijven doen. De yogaset en de meditatie verankeren de besproken informatie geestelijk en lichamelijk. Het geeft je inzicht en bewerkstelligt verandering. Verder ontvang je na de sessie ook een document met de besproken informatie. Wij bespreken telkens uitvoerig een van je elementen. We kijken of je verbonden bent met de specifieke kwaliteiten die jij zou moeten belichamen en leven. Wij bespreken de mogelijke blokkaden en schaduwzijden waarmee je te te maken kan hebben. We praten over de te nemen stappen die je naast de yoga kan doen om de energie te laten stromen voor meer vitaliteit en gezondheid. DE KOSTEN van een sessie bedragen € 150, -. De sessies kunnen los van elkaar geboekt worden.