• Ik bied 2 verschillende individuele sessies aan. In de Natuurkracht sessie werk je aan het verruimen van je eigen ‘natuurkracht’. Jij krijgt te weten wat je specifieke natuurlijke vermogens zijn en ontvangt handvaten om deze te versterken. In de astrologische sessie kijken wij naar verschillende aspecten die je inzicht geven in je verleden, je valkuilen, je verlangens, behoeften en bestemming..

    POTENTIAAL - uniciteit

Individuele sessies

Heb je een eigen thema wat je yogisch en / of astrologisch wilt bespiegelen hoor ik het graag.

ASTROLOGISCHE SESSIE  ‘Waar vandaan en waar naartoe’

ASTROLOGISCHE SESSIE ‘Waar vandaan en waar naartoe’

In deze sessie van een uur bespreek ik met jou de informatie over o.a. de onderstaande aspecten. DE KOSTEN van een sessie bedragen € 90, -. De sessie duurt 1 uur en vind plaats bij mij thuis of gebeurd via skype. Ook ontvang je een geschreven uitleg van ca 2 bladzij. DE INHOUD: Hier een korte introductie van een aantal aspecten die wij behandelen: De Zon is de energiebron die je gehele zijn van energie voorziet. De plek waar de zon staat ten tijde van je geboorte geeft aan, welke omstandigheden voor jou nodig zijn zodat de zonenergie optimaal kan stromen. De zon is ons verbindingspunt met de Bron. De Maan laat zien wat de ziel heeft geleerd, weet, en naar voren wil brengen in dit leven als zelfbeeld en identiteit. De stand van Pluto toont de verlangens van de ziel in vorige levens. Hier kan je zien wat de diepste kwesties van veiligheid bij jou waren. Je kan je wellicht voorstellen dat je hierin in dit leven dus ook behoorlijk uitgedaagd kan worden. Want onbewust zal de neiging bestaan om op dezelfde wijze weer veiligheid in dit leven te zoeken. De Pluto-Polariteit-Point laat de intentie van de ziel in dit leven zien. Je ziet hoe de ziel wenst te evolueren voorbij oude patronen van afhankelijkheid en op zekerheid gericht denken. Hier vind je nieuwe veiligheid. Chiron laat zien waar je wordt uitgedaagd om verder te gaan dan je ego behoeften. Dit is de brandstof die je zoektocht naar de waarheid voed. Dit is dus ook altijd met ‘struggle’ verbonden omdat ons ego zelf niet graag uit zijn schulp getrokken word. Gevoelens van onzekerheid, pijn, angst en kwetsbaarheid horen vaak bij deze uitdaging. Zuidelijke Maanpunt laat zien hoe de ego's uit vorige levens leefden, wat zij gebruikten en hoe ze het gebruikten. Hier ervaar je wat de essentie van je ego-ervaring / houding ten opzichte van de verlangens van de ziel was. Noordelijke Maansknoop verteld je waar je op hoort te focussen om de intentie van je ziel te vervullen. 

Natuurkracht sessie

Natuurkracht sessie

Samen bekijken wij de kwaliteiten van de in jou aanwezige elementen aarde, water, vuur, lucht en ether.Bij een volledig traject horen 5 sessies. DE SESSIES duren telkens 2 1/2 uur. In een sessie doen we een bij het thema passende yogaset en meditatie. Beide ontvang je na de sessie om deze ( liefst dagelijks ) thuis te blijven doen. De yogaset en de meditatie verankeren de besproken informatie geestelijk en lichamelijk. Het geeft je inzicht en bewerkstelligt verandering. Verder ontvang je na de sessie ook een document met de besproken informatie. Wij bespreken telkens uitvoerig een van je elementen. We kijken of je verbonden bent met de specifieke kwaliteiten die jij zou moeten belichamen en leven. Wij bespreken de mogelijke blokkaden en schaduwzijden waarmee je te te maken kan hebben. We praten over de te nemen stappen die je naast de yoga kan doen om de energie te laten stromen voor meer vitaliteit en gezondheid. DE KOSTEN van een sessie bedragen € 150, -. De sessies kunnen los van elkaar geboekt worden. GESPREKSBASIS In de individuele sessie werken wij aan het verruimen van je eigen kracht. Ik kijkt wat je specifieke vermogens zijn en hoe jij deze beter zou kunnen integreren. De gespreksbasis vormt akara nummerologie. Dit is een aan de Kundalini Yoga verbonden wetenschap over de ‘sound’ van getallen en hun invloed op ons ritme en onze kwaliteiten. Deze esoterische wetenschap heeft veel gemeen met de leer van Pythagoras die je samen zou kunnen vatten in: de dingen zijn getallen, de gehele kosmos is harmonie en getal. In je geboortedatum vind je de frequentie waarop je levensverhaal zich afspeelt. Het ontsleutelen van deze frequentie geeft informatie over welke levenshouding jouw vitaliteit, eigenheid en tevredenheid bevestigt en versterkt. Naast akara nummerologie gebruik ik moderne astrologie, maya astrologie en een basis van human design.