• Een vakantie in een omgeving van echte stilte, prachtige natuur met een liefdevolle verzorging en tijd voor jezelf!

    30 Augustus - 6 September 2014: Yoga Vakantie Italië

  • ’S ochtends en ’s avonds zijn er Kundalini Yoga lessen. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beoefenaars. De intentie van de lessen is om een diepe verbondenheid met jezelf te voeden en te versterken, zodat je met meer inzicht, rust en harmonie terug komt.

  • De vakantieplek is een klein, mooi gerestaureerd oud klooster met kapel die nu als yoga ruimte dient.

  • De plek ligt tussen de heuvels van Umbrië, in de buurt van Perugia. Alles ademt hier rust, eenvoud en warmte. Er is een tuin voor buitenyoga, lezen, praten, luieren tussen de bomen. Je bent ver weg van lawaai, drukte en vervuiling.

  • Er is een klein zwembad en ook zijn er twee ezels, twee katten en een hond, een heel klein beekje en andere verstopte, mooie wegdroom-plekken.

  • Rondom het huis zijn diverse wandelroutes voor langere en kortere wandelingen door de omgeving. Het mooie landschap kan je zeker openen voor het gevoel van schoonheid en vrede.

  • Een uitnodigende omgeving om je innerlijke rijkdom te beleven, te vieren en te delen met anderen.

Informatie vakantie

Informatie vakantie

KOSTEN € 650,-. Er is beperkte mogelijkheid voor het huren van een eenpersoonskamer. Hiervoor rekenen we een extra bedrag van € 200,-.
 Verder zijn deze bedragen exclusief reiskosten, excursies, massages. Aan deze vakantie kunnen max. 16 mensen deelnemen. LOCATIE Casa della Pace
Loc. Sant’Andrea Pietralunga
 Umbria / Italie
 http://www.casadellapace.org/indexukk.html”

ACCOMODATIE

ACCOMODATIE

De kamers variëren qua formaat en indeling. Ze bestaan uit 2 of 3 slaapplekken en zijn, behalve een ruimte, voorzien van een eigen badkamer en eigen in- uitgang naar de tuin. Heb je hierin bijzondere wensen dan proberen we daar rekening mee te houden. Verwacht geen luxe, maar een liefdevolle locatie met een bijzondere energie en authenticiteit.

Eten en drinken

Eten en drinken

Er worden drie maaltijden geserveerd waaronder een uitgebreide lunch en diner. De gastheer en zijn staf zijn ware kunstenaars in het bereiden van smaakvol, biologisch, natuurlijk en gezond eten. Alle gerechten zijn zelf gecreëerd door de gastheer die auteur is van een vegetarisch kookboek. Tijdens het avondeten word rode wijn geserveerd. Thee, koffie en fruit is gedurende de dag altijd aanwezig. 

RECENSIE DEELNEEMSTER

RECENSIE DEELNEEMSTER

Ilse Boer: De yogavakantie in Umbrië (Italië) was één van mijn beste ervaringen van afgelopen jaren. Het was een prachtige fysieke, emotionele en spirituele reis die een blijvende herinnering heeft achtergelaten. Casa della Pace ligt op een prachtige plek, ver weg van alle drukte. De kamers zijn eenvoudig, maar luxe vind je op een heel andere manier tijdens deze reis. Het heerlijke, pure, kleurrijke eten, de prachtige natuur, de inspirerende groep van mensen, allemaal uniek met ieder zijn of haar eigen verhaal, de verdieping in de Kundalini yoga: wat een rijkdom. Anne heeft de week fantastisch neergezet. Ze is een ontzettend inspirerende, wijze vrouw en yogalerares. Met haar liefde en energie heeft ze ons bovendien als groep met elkaar verbonden. Kortom, wanneer je jezelf een mooi en waardevol cadeau wilt geven, dan raad ik je deze reis meer dan van harte aan!

Bij interesse

"Stuur een e-mail voor alle vragen, advies, ondersteuning of informatie over betaalbare en / of gezamenlijke reismogelijkheden.