• Tot begin 2015 is er een workshop pauze :).

 • De workshops zijn gericht op het beleven van het ritme van de maan en het creëren van synchroniciteit. Dit geeft aan jou bewustzijnsverruiming en vitaliteit omdat het je verbind met je natuurlijke groei en bioritme.

  maanmagie + synchroniciteit

 • De workshops zijn met veel liefde en zorgvuldigheid samengestelde belevingen om je van binnen uit optimaal af te stemmen op je eigen natuur en je natuurlijke omgeving.

  Belevingsworkshops

 • Kundalini Yoga word met andere ingrediënten vakkundig verbonden om je af te stemmen op het thema van de maan en de dertien manen kalender.

  Werkwijze

 • Elk kalender geeft ritme aan tijd. Het ritme van een kalender heeft fundamentele invloed op ons denken en onze tijdbeleving. De dertien manen kalender van de Maya beschaving geeft aan ons het ritme van synchroniciteit.

  Dertien manen kalender

 • Elke workshop gaat in op de actuele stand van de maan en het bijbehorende thema.

  maan cyclus

 • Elk thema heeft een eigen benadering en andere invulling nodig. Meditaties van Osho, Shakti Dans, Live Mantra Muziek of een Gong meditatie zijn een aantal van de mogelijke, andere ingrediënten naast de yoga.

  Verdere ingrediënten

Aanmelden workshop

Meer informatie maanfase 4

Meer informatie maanfase 4

Fase 4 geeft in essentie vorm. Van 18-10 tot 14-11 is het tijd voor structuur en definitie!  Daarom horen we ons in deze fase van de creatie spiraal vragen  te stellen zoals: wat, waar, wanneer, waarom en hoe? Deze  praktische inzichten geven nu helderheid en kracht aan je verlangen. De te voerende actie is het brengen van maat(staven) in de beweging. Yoga en meditatie zijn een krachtige combinatie om onze interne wereld in harmonie met onze omgeving te brengen. De vierde maanfase gaat over het structureren van de richting die je gekozen hebt om de verlangens die nu in je leven te realiseren. Grijp je de kans en ruimte om de nodige structuur op een dieper niveau te verankeren.

Informatie maanfase 5

Informatie maanfase 5

Fase 5 is 15 november tot 13 december. De voedende richting gevende actie vind je met het ondervinden van de vraag 'Hoe kan ik mij het best versterken'. Onze emoties zijn verbonden met onze elementen. Het spel van de elementen is het spel van de basis kwaliteiten die het temperament vormen van onze lichaam – mind combinatie. Elk van de vijf elementen creëert negatieve en positieve emoties. In de yoga traditie heb je voor elk element een aantal emoties die je hoort te overstijgen om een gecentreerde en meditatieve ‘mind’ te hebben: AARDE: gier, onzekerheid WATER: lust, verlangen, fantasie, wrok.. VUUR: boosheid, jalousie, prikkelbaarheid.  LUCHT: gehechtheid, gescheidenheid. ETHER: ego, trots

Inhoud

Inhoud

Elke workshop geeft je middels de yoga + andere oefeningen en technieken een diepe ervaring. Verder ontvang je ook praktische informatie over hoe je het best kan inhaken op het actieve thema van van de maan en de 13 manen kalender.  De workshops kunnen los van elkaar gevolgd worden.

Synchroniciteit

Synchroniciteit

Synchroniciteit is een ordening van tijd. Deze tijdstructurering verbindt mensen, plaatsen en gebeurtenissen in een betekenisvolle volgorde met elkaar. Feitelijk is het de beleving van ‘right time, right place’. Een mooie bijkomstigheid is de bevordering van duurzame vitaliteit en harmonie in jezelf.

De kalender

De kalender

De kracht van de 13 manen kalender is het creëren van synchroniciteit. De kalender is een fantastisch, praktisch gereedschap. Door je af te stemmen op de 13 intenties van deze kalender verbind jij je eigen bioritme met het ritme van ons melkwegstelsel. Zo kom je in de geordende beweging van synchroniciteit en de beleving hiervan. De 13 manen, 28 dagen kalender is afgestemd op de cyclus van de natuur.  Dit systeem wordt gezien als de maat van ons biologisch ritme. Zoals de naam al verraadt heeft deze structuur 13 fases van elk 28 dagen. De laatste dag van de cyclus, dag 365, wordt als dag buiten de tijd benoemd. Op deze dag vieren we het fenomeen tijd als een vorm van pure creativiteit.