• De workshops zijn gericht op het beleven van het ritme van de maan en het creëren van synchroniciteit. Dit geeft aan jou bewustzijnsverruiming en vitaliteit omdat het je verbind met je natuurlijke groei en bioritme.

  maanmagie + synchroniciteit

 • De workshops zijn met veel liefde en zorgvuldigheid samengestelde belevingen om je van binnen uit optimaal af te stemmen op je eigen natuur en je natuurlijke omgeving.

  Belevingsworkshops

 • Kundalini Yoga word met andere ingrediënten vakkundig verbonden om je af te stemmen op het thema van de maan en de dertien manen kalender.

  Werkwijze

 • Elk kalender geeft ritme aan tijd. Het ritme van een kalender heeft fundamentele invloed op ons denken en onze tijdbeleving. De dertien manen kalender van de Maya beschaving geeft aan ons het ritme van synchroniciteit.

  Dertien manen kalender

 • Elke workshop gaat in op de actuele stand van de maan en het bijbehorende thema.

  maan cyclus

 • Elk thema heeft een eigen benadering en andere invulling nodig. Meditaties van Osho, Shakti Dans, Live Mantra Muziek of een Gong meditatie zijn een aantal van de mogelijke, andere ingrediënten naast de yoga.

  Verdere ingrediënten

Aanmelden workshop

Meer info workshop 13 september

Meer info workshop 13 september

De eerste 'try out' workshop waarin ik samen met Luce de krachten van yoga, meditatie en opstelling heb gebundeld was een succes! Vandaar dat wij ook in deze en de volgende workshops met een kleine groep weer diep werk samen zullen doen. Opstelling is een methodiek die iets opheldert en verschuift wat zich in het onbewuste afspeelt. De tweede maanfase gaat over het benoemen en ervaren van de uitdaging die aangegaan moet worden om een in jou levend verlangen te realiseren. Om de uitdaging op een dieper niveau te begrijpen en te omhelzen doen wij de opstelling. Met de yoga openen wij ons voor de interactie. Met de opstelling gaat ieder van ons contact maken met de uitdaging en met mediatie duiken wij in de sensaties van deze potente en noodzakelijke, energetische voedingsbron. 

KOMENDE WORKSHOP

KOMENDE WORKSHOP

13 september. 14:00 -  18:00, Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, Amsterdam IJburg, kosten € 35,-. De workshop word gegeven door Luce van Druenen en mij.

Inhoud

Inhoud

Elke workshop geeft je middels de yoga + andere oefeningen en technieken een diepe ervaring. Verder ontvang je ook praktische informatie over hoe je het best kan inhaken op het actieve thema van van de maan en de 13 manen kalender.  De workshops kunnen los van elkaar gevolgd worden.

Synchroniciteit

Synchroniciteit

Synchroniciteit is een ordening van tijd. Deze tijdstructurering verbindt mensen, plaatsen en gebeurtenissen in een betekenisvolle volgorde met elkaar. Feitelijk is het de beleving van ‘right time, right place’. Een mooie bijkomstigheid is de bevordering van duurzame vitaliteit en harmonie in jezelf.

De kalender

De kalender

De kracht van de 13 manen kalender is het creëren van synchroniciteit. De kalender is een fantastisch, praktisch gereedschap. Door je af te stemmen op de 13 intenties van deze kalender verbind jij je eigen bioritme met het ritme van ons melkwegstelsel. Zo kom je in de geordende beweging van synchroniciteit en de beleving hiervan. De 13 manen, 28 dagen kalender is afgestemd op de cyclus van de natuur.  Dit systeem wordt gezien als de maat van ons biologisch ritme. Zoals de naam al verraadt heeft deze structuur 13 fases van elk 28 dagen. De laatste dag van de cyclus, dag 365, wordt als dag buiten de tijd benoemd. Op deze dag vieren we het fenomeen tijd als een vorm van pure creativiteit.