• De workshops zijn gericht op het beleven van het ritme van de maan en het creëren van synchroniciteit. Dit geeft aan jou bewustzijnsverruiming en vitaliteit omdat het je verbind met je natuurlijke groei en bioritme.

  maanmagie + synchroniciteit

 • Elke workshop gaat in op de actuele stand van de maan en het bijbehorende thema.

  maan cyclus

 • De workshops zijn met veel liefde en zorgvuldigheid samengestelde belevingen om je van binnen uit optimaal af te stemmen op je eigen natuur en je natuurlijke omgeving.

  Belevingsworkshops

 • Kundalini Yoga word met andere ingrediënten vakkundig verbonden om je af te stemmen op het thema van de maan en de dertien manen kalender.

  Werkwijze

 • Elk kalender geeft ritme aan tijd. Het ritme van een kalender heeft fundamentele invloed op ons denken en onze tijdbeleving. De dertien manen kalender van de Maya beschaving geeft aan ons het ritme van synchroniciteit.

  Dertien manen kalender

 • Elk thema heeft een eigen benadering en andere invulling nodig. Meditaties van Osho, Shakti Dans, Live Mantra Muziek om mee te chanten of een Gong Concert zijn een aantal van de mogelijke, andere ingrediënten naast de yoga.

  Verdere ingrediënten

Aanmelden workshop

Meer info workshop 9 augustus

Meer info workshop 9 augustus

In deze workshop maken wij niet alleen gebruik van yoga- en mediatietechnieken maar ook van opstellingen. Het gebruik maken van opstellingen is een methodiek om iets helder te krijgen wat zich in het onbewuste afspeelt. De eerste maanfase gaat over het ervaren en kiezen van een diep verlangen dat nu klaar is voor interactie en vervulling. Omdat het niet meevalt te weten wat je daadwerkelijke diepe behoefte is en om zeker te zijn dat je niet (vanuit oude programmering) voor een begeerte kiest doen wij de opstelling. Met de yoga openen wij ons voor de interactie. Met de opstelling gaat ieder van ons contact maken met het verlangen en met mediatie verankeren wij de keuze.

Wanneer + waar

Wanneer + waar

KOMENDE WORKSHOPS: De nieuwe serie is in planning..... de eerste is 9 augustus.

Inhoud

Inhoud

Elke workshop geeft je middels de yoga + andere oefeningen en technieken een diepe ervaring. Verder ontvang je ook praktische informatie over hoe je het best kan inhaken op het actieve thema van van de maan en de 13 manen kalender.  De workshops kunnen los van elkaar gevolgd worden.

Synchroniciteit

Synchroniciteit

Synchroniciteit is een ordening van tijd. Deze tijdstructurering verbindt mensen, plaatsen en gebeurtenissen in een betekenisvolle volgorde met elkaar. Feitelijk is het de beleving van ‘right time, right place’. Een mooie bijkomstigheid is de bevordering van duurzame vitaliteit en harmonie in jezelf.

De kalender

De kalender

De kracht van de 13 manen kalender is het creëren van synchroniciteit. De kalender is een fantastisch, praktisch gereedschap. Door je af te stemmen op de 13 intenties van deze kalender verbind jij je eigen bioritme met het ritme van ons melkwegstelsel. Zo kom je in de geordende beweging van synchroniciteit en de beleving hiervan. De 13 manen, 28 dagen kalender is afgestemd op de cyclus van de natuur.  Dit systeem wordt gezien als de maat van ons biologisch ritme. Zoals de naam al verraadt heeft deze structuur 13 fases van elk 28 dagen. De laatste dag van de cyclus, dag 365, wordt als dag buiten de tijd benoemd. Op deze dag vieren we het fenomeen tijd als een vorm van pure creativiteit.