• The gatherings are focused on the experience of the rhythm of the moon and the creation of synchronicity. This offers you consciousness and vitality because it connects you to your natural ability of growth and your biorhythm.

    moon mogic + synchronicity

  • Each gathering examines the current position of the moon and its theme.

    moon cycle

  • Each theme requires its own approach and elements. Kundalini Yoga, Osho meditations, dance, chanting mantra's or a gong meditation are some of the ingredients.

    Ingredients

SIGN UP

Meer informatie maanfase 8

Meer informatie maanfase 8

Maan 8 wordt "Galactisch" genoemd 
(altijd correlerend met 7 feb - 6 mrt)
. Het totemdier is de Havik.  De sleutelwoorden voor de Galactische Maan zijn: Kracht: Harmoniseren; Actie: Modelleren; Essentie: Integriteit;  Richtinggevende Actie: "Leef ik wat ik geloof?"

Synchroniciteit

Synchroniciteit

Synchroniciteit is een ordening van tijd. Deze tijdstructurering verbindt mensen, plaatsen en gebeurtenissen in een betekenisvolle volgorde met elkaar. Feitelijk is het de beleving van ‘right time, right place’. Een mooie bijkomstigheid is de bevordering van duurzame vitaliteit en harmonie in jezelf.

De kalender

De kalender

De kracht van de 13 manen kalender is het creëren van synchroniciteit. De kalender is een fantastisch, praktisch gereedschap. Door je af te stemmen op de 13 intenties van deze kalender verbind jij je eigen bioritme met het ritme van ons melkwegstelsel. Zo kom je in de geordende beweging van synchroniciteit en de beleving hiervan. De 13 manen, 28 dagen kalender is afgestemd op de cyclus van de natuur.  Dit systeem wordt gezien als de maat van ons biologisch ritme. Zoals de naam al verraadt heeft deze structuur 13 fases van elk 28 dagen. De laatste dag van de cyclus, dag 365, wordt als dag buiten de tijd benoemd. Op deze dag vieren we het fenomeen tijd als een vorm van pure creativiteit.